Slimme metingen voor onze infrastructuur

Begin dit jaar zijn DeltaIoT en Batenburg Industriële Elektronica een partnership aangegaan voor de productie van de DeltaCube hardware als onderdeel van de “DeltaCube dienstverlening”. De DeltaCube hardware is een IoT-sensor  die o.a. wordt gebruikt bij het meten van zakbaken in de grond-, weg- en waterbouw.

DeltaIoT is gespecialiseerd in het ontwerpen van innovatieve sensor oplossingen voor geodetische en geotechnische vraagstukken. Door het ontwikkelen van slimme meetproducten voor de infrastructuur  neemt de kans op handmatige fouten sterk af en zijn de gegevens altijd online  beschikbaar. Daarnaast is deze innovatie kostenbesparend omdat er geen mensen meer op pad hoeven om de metingen in het veld uit te voeren, wat eveneens een flinke  CO² besparing oplevert.

Dit noemen wij bij Batenburg “Smarter Focus. Brighter Tomorrow” en daarom zijn wij trots op onze partnership met DeltaIoT om voor hun de PCB productie te verzorgen. Batenburg Industriële Elektronica zal naast de productie van de PCB’s ook de inkoop van de componenten verzorgen, welke voor de komende batches op voorhand worden ingekocht. Bij de inkoop van de componenten hebben DeltaIoT en Batenburg een focus op life-cycle management.

Sitemap